• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • СНВО «Імпульс» модернізує навчально-технічну базу українських вишів з підготовки фахівців для залізничного транспорту
    2016-03-09 08:56:21

    Сєвєродонецьке науково-виробниче об'єднання «Імпульс» безоплатно передало Київському електромеханічному коледжу залізничного транспорту ім. М. Островського (КЕМК) навчальний програмно-технічний комплекс мікропроцесорної централізації (НПТК МПЦ-У). Раніше аналогічне обладнання було передано Дніпропетровському національному університету залізничного транспорту та Українській державній академії залізничного транспорту (м. Харків).

    Навчальний комплекс підніме на новий якісний рівень практичну підготовку обслуговуючого персоналу для автоматизованих систем керування рухом на залізничному транспорті України. Студенти зможуть освоїти нові цифрові системи, які йдуть на зміну застарілому релейному обладнанню.

     НПТК МПЦ-У імітує роботу об'єктів контролю і управління (стрілок, світлофорів та ін.). Комплекс дозволяє моделювати порушення і відмови в роботі об'єктів контролю і управління, ліній зв'язку. За допомогою НПТК МПЦ-У можлива імітація об'єктів і поїзної ситуації на станції, що особливо важливо при підготовці фахівців, які обслуговують швидкісні ділянки. Разом з навчальним комплексом фахівці Імпульсу передали відповідні навчальні посібники.

    Передача обладнання для КЕМК була приурочена до 95-річчя цього навчального закладу, яке відзначалось 26 лютого. Звертаючись до викладачів і студентів коледжу, голова Наглядової ради Імпульсу Володимир Єлісєєв висловив упевненість в тому, що перехід на сучасні мікропроцесорні системи в залізничній автоматиці створить додаткові стимули для залучення молоді в залізничну галузь і підвищить її престиж. «Від імені колективу Сєвєродонецького Імпульсу дозвольте привітати вас з чудовим святом. Працюючи над впровадженням наших систем залізничної автоматики, ми переконалися, що випускники Київського електромеханічного коледжу мають дуже глибокі професійні знання - вони надали нам неоціненну допомогу в роботі. Спираючись на досвід ваших випускників, ми змогли створити найсучасніші вироби, які відповідають світовому рівню, впевнений, що майбутнє саме за таким обладнанням. Світовий досвід показує, що мікропроцесорні системи залізничної автоматики сьогодні домінують. Імпульс протягом багатьох років випускає наднадійну техніку, яка забезпечує безпеку експлуатації енергоблоків атомних електростанцій. Сподіваймося, що наше обладнання отримає поширення і на залізницях, де рівень безпеки відіграє не менш важливу роль», - зазначив В. Єлісєєв.

    Він також повідомив, що в сфері обладнання для залізниць Імпульс працює над створенням власних систем диспетчерської централізації, автоматизації залізничних переїздів, цифровими мікропроцесорними релейними ланцюгами, розробляється апаратура контролю нагріву букс візків залізничних вагонів. «У сьогоднішніх непростих економічних умовах ми намагаємося внести свій вклад в загальнодержавну програму імпортозаміщення, розробляючи аналоги систем, які раніше в Україні не вироблялись. Думаю, що в найближчій перспективі ми закінчимо комплексну роботу зі створення інтегрованої системи залізничної автоматики», - додав керівник Імпульсу.

    Завершуючи свій виступ, В. Єлісєєв побажав студентам КЕМК успіхів у навчанні та майбутній професійній діяльності. «У нас не було проблем з вибором для вас подарунка - сподіваюсь, що ця система стане для вас хорошим навчальним посібником для того, щоб підготуватися до роботи в реальних умовах, бути затребуваним у світі сучасних технологій і успішно самореалізуватися. Я впевнений, що українська залізниця, як одна з основ транспортної інфраструктури країни, має прекрасні перспективи розвитку і в майбутньому буде укомплектована найсучаснішим обладнанням, а висококласні фахівці, що працюють на ньому, будуть гідно винагороджені», - підсумував В. Єлісєєв.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.