• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Байєр допомагає українським аграріям вдосконалювати фінансову грамотність
    2017-03-27 13:27:04

    По всій Україні стартувала серія тренінгів «Байєр Агрофінанси: Податки», мета яких — допомогти аграріям у освоєнні змін до податкового законодавства. Останні вступили в дію 1 січня 2017 року, коли було скасовано спеціальний режим ПДВ для сільськогосподарських підприємств, і аграрії перейшли на загальну систему оподаткування ПДВ. Тренінги були розроблені в рамках спільного Проекту сприяння розвитку малого і середнього бізнесу Байєр та Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Заплановано 19 тренінгів в найбільших містах України з березня по травень місяць 2017 року, взяти участь в яких можна, звернувшись до регіонального представника аграрного підрозділу Кроп Сайєнс.

    «Компанія Байєр прагне бути партнером номер один для клієнтів на всіх етапах господарювання. Минулого року ми проводили  тренінги Байєр Агрофінанси з управління фінансами, де дізналися, що для наших споживачів дуже нагальна тема оподаткування у зв’язку з черговою  податковою реформою. Команда Байєр орієнтується на потреби наших клієнтів. Ми оперативно відреагували на динамічне правове середовище, і в рамках спільного проекту з IFC та USAID нам вдалося в короткі терміни залучити першокласного  консультанта – компанію «Делойт», і розробити практичний тренінг для бухгалтерів і керівників агрокомпаній», – коментує Ольга Бігун, менеджер з розвитку нових фінансових рішень компанії Байєр. — Не всі середні й малі агрокомпанії можуть дозволити собі послуги податкового консультанта міжнародного рівня. В рамках нашого спільного Проекту з IFC Байєр надає таку можливість клієнтам по всій Україні.».

    Учасники тренінгів «Байєр Агрофінанси: Податки» мають можливість всебічно проаналізувати, як вплине податкова реформа 2017 року на їх бізнес. Вони розбирають реальні бізнес-кейси з оподаткування, прораховують вплив ПДВ-формули на  обігові кошти підприємства, порівнюють вигоди та недоліки для свого бізнесу єдиного податку та податку на прибуток, дізнаються  як отримати бюджетну дотацію у 2017 році тощо.  Тренінги проводить досвідчений податковий менеджер київського офісу компанії «Делойт» Віталій Шеремета, що має більш ніж 20-річний професійний досвід.

    «Делойт» – це глобальна бізнес-екосистема довіри та партнерства. Навчальна програма, яку ми реалізуємо як консультанти компаній Байєр та IFC в рамках Проекту для малих і середніх агропідприємств в Україні, слугує тому підтвердженням, – зазначає Вікторія Чорновол, партнер, керівник департаменту податково-юридичних послуг «Делойт» в Україні. Завдяки цьому Проекту агровиробники мають змогу отримати доступ до міжнародної експертизи в податково-юридичній сфері, технологіях, інноваціях та супроводження експорту заради зміцнення економіки України» .

    «Дуже цікавий, живий тренінг, де теорія пов’язана із практикою. Я проаналізувала вплив ПДВ-формули на обігові кошти, зробила для себе важливі висновки. Також у нас була гарна дискусія в колі бухгалтерів і керівників — спілкування з колегами завжди додає енергії», — ділиться своїми враженнями головний бухгалтер ПП «Імпак» Світлана Савчук, яка відвідала тренінг «Байєр Агрофінанси: Податки» в Житомирській області.
     
    Більше про Байєр Агрофінанси, а також інші Агрорішення від Байєр можна дізнатися за цим посиланням, або звернувшись до регіональних представників компанії.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.