• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • У Дніпрі відбувся семінар – практикум «Захист бізнесу: як діяти при обшуках, допитах та під час податкових перевірок»
    2018-11-16 14:31:20

    В культурно – діловому центрі «Менора» у м. Дніпрі відбувся семінар – практикум для платників «Захист бізнесу: як діяти при обшуках, допитах та під час податкових перевірок», організований виданням «Вісник. Рейтинг» за підтримки ДФС України.
    Метою зазначеного заходу – інформування платників про можливі приводи та підстави проведення слідчих дій, відповідальність посадових осіб, права та обов’язки сторін у рамках проведення слідчих дій та інші питання, пов’язані з захистом як інтересів держави, так і бізнесу.
    Привітала учасників семінару виконуюча обов’язки начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Оксана Томчук, яка зазначила, що робота фіскальної служби направлена не тільки на наповнення бюджетів усіх рівнів, але й на упередження порушень платниками податкового та митного законодавства. Фахівці фіскальної служби завжди готові до відкритої та результативної співпраці, здійснюючи все для якісного обслуговування бізнесу та зменшення тиску на платників податків. Адже створення рівних умов дає бізнесу працювати виключно в правовому полі, бути сумлінними платниками, розвивати економіку країни, створювати нові робочі місця, дбати про нові інвестиції, наповнювати бюджет задля підвищення добробуту громадян.
    У заході також прийняли участь заступники начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Дмитро Мельник та Ірина Сікіріна, начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Дніпропетровській області Андрій Турчак.
    Дмитро Мельник розповів про порядок формування плану – графіку перевірок, підстави та наслідки документальних і фактичних перевірок, податкові ризики несплати податків та порядок передачі матеріалів аудиту для відкриття кримінального провадження. Він наголосив, що податкові злочини наносять державі величезні збитки. Тому фіскальною службою області постійно проводиться контрольно – перевірочна робота з повноти та своєчасності сплати податків і зборів.
    Про комплексні заходи з боку Головного управління ДФС Дніпропетровської області щодо легалізації трудових відносин розповіла Ірина Сікіріна. Вона повідомила, що Державна фіскальна служба України спільно з Державною службою України з питань праці, Пенсійним фондом України, Національною поліцією та іншими центральними органами виконавчої влади за участі органів місцевого самоврядування з вересня поточного року здійснює комплекс заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками. Ірина Сікіріна акцентувала, що роз’яснювальна кампанія фіскальної служби Дніпропетровщини спричинила стримкий зріст поданих повідомлень про прийняття працівників на роботу. Завдяки проведеним заходам щомісячне надходження по єдиному внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування збільшилось майже на 30 млн грн. Свій виступ Ірина Сікіріна закінчила словами: «Легалізація трудових відносин – це законодавчо закріплені права працюючих громадян сьогодні та гарантоване майбутнє завтра».
    Андрій Турчак проінформував учасників семінару про права та обов’язки податкової міліції і вплив здійснення досудового розслідування на ведення бізнесу. Він зазначив, що слідчі дії та заходи по забезпеченню кримінального провадження можуть впливати на бізнес. Але тільки на той бізнес, який здійснює свою діяльність з порушенням податкового законодавства. Андрій Турчак підкреслив, що права бізнесу в державі дуже великі, але ними не варто зловживати, а необхідно всім виконувати свої зобов’язання: слідчим – сумлінно відноситись до своїх службових обов’язків з виконання вимог Податкового кодексу України, а підприємцям – правильно вести податкову політику на підприємстві та сплачувати податки в повному обсязі та своєчасно.
    Семінар пройшов конструктивно та продуктивно. Від учасників надійшло багато позитивних відгуків щодо проведення семінару.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.