• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ-2018» в номінації «Лідер страхового ринку року»
    2019-02-19 15:12:05

    Наталія БАЗИЛЀВСЬКА
    Голова Правління Граве Україна, Віце Президент Української Федерації Убезпечення.


    Найвагоміші події в Вашій професійній діяльності в 2018 році? Звичайно, головними подіями для нас є довголіття нашого концерну, а саме 20-річчя присутності в Україні і 190-річний ювілей Grawe в Австрії. Доки на ринку страхування затишшя, на жаль, доти чимось особливим в професійній сфері особливо не похвалитися, хіба тим, що ринок росте пропорційно економічному зростанню в країні, що звичайно ж радує. Дуже хотілося б, щоб цей ринок здобув ті масштаби і напрямки, які йому притаманні в країнах Європи.
    Ваш життєвий девіз? Хто хоче шукає можливості, хто не хоче шукає причини.
    Ким Ви мріяли стати в дитинстві? Лікарем.
    Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Мені б дуже хотілося подивитися на цей світ через 200, 500 і 1000 років.
    Бути сьогодні успішним – це… Успіх - це можливість бути собою.
    Ваш улюблений афоризм? Можливо він не найулюбленіший, але найбільш значимий для мене зараз, коли ти мама двох дітей. Не розповідай, а показуй.
    Якщо щастя не в грошах, то в чому? Звичайно ж щастя не в грошах, просто гроші дозволяють досягти бажаного результату значно швидше і без думки про те, де ж їх взяти. Гадаю, що щастя - це самореалізація в усьому, що для тебе важливо.
    Що Ви не любите в своїй роботі більше всього? Не люблю бути начальником.
    Ви згодні, що ризик - справа шляхетна? Вважаю - так, хоча це не завжди мій життєвий принцип. Професія внесла корективи.
    А Ви себе застрахували? (які види страхування?) Звичайно ж, інакше як ми можемо надавати послуги, якими ми самі не користуємось. У мене є практично всі види полісів Граве Україна (Страхування життя, КАСКО, відповідальність, туризм).
    Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...» Я б погодилася з першоджерелом, але в контексті – переверну світ, а не зрушу.
    Яка риса характеру – Ваш головний недолік? Перфекціонізм.
    Чи є у Вас улюблена книга? Найулюбленішої немає. Більшість книг після прочитання стають улюбленими.
    З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? Складно сказати. Думаю, мені були б близькі ідеї декабристів ...

    Яке чудо світу ви би хотіли перенести до свого рідного міста? Що би воно символізувало? Піраміду Хеопса. Символізувала б вічність принципів світобудови.
    Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Далекс.
    Уявіть що до Вас в гості завітав зарубіжний партнер з проханням показати Україну. Куди б ви його запросили на екскурсію? Україна чудова країна і багата своєю історією. Звичайно, я б показала Київ та всі його історичні місця.
    Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? Досягнення - все, що у мене є. Помилка - те, що я більше часу приділяю терміновим справам, а не важливим.
    Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? Подорожі, бути з дітьми, спорт.

    Галина КІМ
    Генеральний директор «Страхова компанія« Ю.Ес.Ай.»

    Нагороди: Диплом за розвиток страхового ринку України.
    Три головних події 2018 року по Вашій версії: Створення професійної команди, увійшли в п'ятірку лідерів по ОСАГО, стали лауреатами в номінації «Лідер страхового ринку».
    Ваша «Формула успіху»: Бути в гармонії з реальністю, і, роблячи менше, ти досягнеш набагато більшого.
    Ваш життєвий девіз: Приймай людей такими, якими вони є, не намагайся їх змінити.
    Ким Ви мріяли стати в дитинстві?: Лікарем.
    Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась?: Працювати у великому холдингу.
    Бути сьогодні успішним - це ... займатися улюбленою справою.
    Якщо щастя не в грошах, то в чому? Правильно, не в грошах, а в їх кількості.
    Що Ви не любите в своїй роботі найбільше?: Коли через одну зустріч змінюється весь робочий графік.
    Ви згодні, що ризик - справа благородна?: Абсолютно вірно. Ризик це - справа шляхетна, але при цьому слід поєднувати ризик із відповідним забезпеченням на випадок збитків.
    А Ви себе застрахували?: Звичайно. У мене є договір обов'язкового ОСАГО, КАСКО і Нещасні випадки (застрахований син), добровільне медичне страхування.
    Кому в цьому житті Ви заздрите?: Цього робити категорично не можна. Успішна людина вміє приймати успіхи інших.
    Яка риса характеру - Ваш головний недолік?: Не завжди можу дослухати співрозмовника до кінця, якщо співрозмовник повільний.
    З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником?: З Маргарет Тетчер.
    Яке диво світу Ви хотіли б перенести в своє рідне місто?: Піраміди - це символ величезної праці і вміння керувати величезною кількістю людей для досягнення мети.
    Якби Ви відкрили нову планету, як би Ви її назвали?: ЮЕСАЙ.
    Уявіть, що до Вас в гості приїхав закордонний партнер з проханням показати Україну. Куди б Ви його запросили на екскурсію?: Обов'язково західну Україну з усім її колоритом.
    Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою?: Головне досягнення в житті - це син. Помилкою можна вважати дуже багато, головне як до цього ставитися, якщо ти знаєш як це виправити, це вже не помилка.
    Яке зайняття для Вас - найкращий відпочинок?: Бути з сім'єю.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.