• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • У Чехію з 5 лютого не пускатимуть туристів без тесту на COVID-19
    2021-02-03 16:30:21

    У Чеській Республіці з 5 лютого змінюються правила в’їзду до країни, зокрема, мандрівники повинні будуть пройти тест на COVID-19 перед поїздкою. Про це повідомляє УНН з посиланням на посольство Республіки Чехія в Абу-Дабі.

    Цитата

    “Через несприятливий розвиток пандемії та побоювання розповсюдження нових мутацій коронавірусу, у п’ятницю, 5 лютого 2021 року, набуде чинності новий захисний захід Міністерства охорони здоров’я про внесення змін до правил подорожі до Чехії. Тепер мандрівникам доведеться пройти тестування на COVID-19 перед поїздкою до Чехії з більшості країн”, - йдеться у повідомленні.

    Деталі

    Окрім поділу країн на зелені, жовті та червоні у Чехії також додадуть і темно-червоні.

    Громадяни з цих країн при перетині кордону будуть зобов’язані пред’явити негативний тест на COVID-19, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до посадки у літак. У країнах з “червоної зони” потрібно буде зробити ПЛР-тест до поїздки у країну та впродовж 5 днів після прибуття. Для “темно-червоної” зони потрібно зробити тест до поїздки і відправитись на п’ятиденний карантин після прибуття. При цьому, впродовж 10 днів потрібно носити респіратор рівня FFP2 та кращого.

    Доповнення

    30 січня уряд Чехії ухвалив рішення посилити заходи проти поширення коронавірусу. Зокрема, була введена заборона на в'їзд іноземців.

    За кількістю заражень коронавірусом на душу населення за останні 14 днів по Євросоюзу Чеська Республіка займає третє місце за Португалією і Іспанією. За кількістю померлих — Чехія також третя. Крім того, індекс репродукції, який ілюструє поширення захворювання, в п’ятницю виріс до 0,99 (в четвер він перебував на позначці 0,96), вказуючи на те, що швидкість поширення захворювання зростає. Саме через те, що епідемія суттєво не сповільнюється, уряд прийняв рішення про введення нових протиепідеміологічних заходів.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.