• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • З України стане простіше дістатися до Швейцарії: дати нових рейсів та ціни на квитки
    2021-12-15 16:00:11

    Авіакомпанія Swiss запускає новий рейс з Одеси до Цюриха.

    Авіакомпанія Swiss International Airlines анонсувала про відкриття нових рейсів з України до Швейцарії, пише Lowcostavia.com.ua.

    Крім того, у компанії планують відкрити нові рейси з Цюриха у Болонью, Нант, Софію і Вільнюс, а з Женеви – до Брюсселю.

    Повідомляється, що прямі рейси з Одеси до Цюриха запустять починаючи з 4 липня 2022 року. Виліт з Одеси – 14:25, з Цюриха – о 10:00.

    Польоти будуть виконуватися два рази на тиждень – у понеділок та четвер.Тривалість становить приблизно 2 години 40 хвилин.

    Відкриття цього напрямку цікаве можливими пересадками на інші напрямки по всьому світу, куди виконує польоти Swiss International Airlines.

    Вартість перельоту за тарифом "економ лайт" становить 6 702 гривень у дві сторони.

    З України стане простіше дістатися до Швейцарії: дати нових рейсів та ціни на квиткиФото: Аеропорт Цюріха, Швейцарія (unsplash.com/jairph)

    Як долетіти з Одеси до Цюриха з іншими авіакомпаніями
    Ми проглянули актуальні ціни на перельоти з Одеси до Цюриха від інших авіаперевізників. Зазначимо, такі рейси здійснюють кілька компаній. Серед них — Air Baltic, Turkish Airlines, Польські авіалінії (LOT).

    Орієнтовна вартість квитків до Цюриха на січень з пересадками туди-назад наступна:

    LOT пропонує квитки вартістю — від 6 422 грн.
    Air Baltic — від 8 084 грн.
    Turkish Airlines — від 9 114 грн.

    Які правила в'їзду до Швейцарії для українців
    Для в'їзду в країну необхідно надати сертифікат повної вакцинації від COVID в "Дії". Дітям до 18 років, які подорожують з повністю вакцинованими дорослими, також може бути дозволений в'їзд до Швейцарії.

    Вакцини, схвалені Швейцарією:

    AstraZeneca (Vaxzevria, SKBio і Covishield);
    Pfizer / BioNtech (Comirnaty);
    Johnson & Johnson (Janssen);
    Sinovac (CoronaVac);
    Moderna (Spikevax);
    Sinopharm (BIBP).

    Невакциновані повинні мати негативний результат ПЛР-тесту (максимум за 72 години до в'їзду), або негативний результат швидкого тесту на антиген (максимум за 48 годин до в'їзду).

    З 20 вересня 2021 року особи, які не були вакциновані або які одужали, мають здати через чотири-сім днів після в'їзду на територію Швейцарії своїм коштом повторний тест на COVID-19. Результат другого тесту потрібно повідомити у відповідне кантональне відомство охорони здоров'я за місцем перебування. Діти до 16 років звільняються від тестування.

    Подорожуючим до Швейцарії літаком слід завчасно заповнити в'їзну форму. І не забути про обов'язковий медичний поліс на весь час перебування в країні.

    Нагадаємо, раніше стало відомо, що авіакомпанія WizzAir скасовує 36 рейсів до весни 2022 року.

    ЄВГЕНІЯ ТУГУШЕВА

    Инф. rbc.ua

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.