• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області відбулась підсумкова нарада
    2021-12-24 11:21:28

    Сьогодні, 23.12.2021, у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відбулась нарада, присвячена підсумкам роботи ГУ ДПС у 2021 році.
    У нараді під головуванням начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Ганни прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Мазур Ольга, заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, керівники і фахівці підрозділів ГУ ДПС та директор Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Дніпропетровській області (далі – АППУ) Вікторія Захарова.
    Відкрила нараду начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Ганна, яка зазначила: «Добігає до кінця 2021 рік. На порозі – 2022. Це той період, коли ми підводимо підсумки та будуємо плани на майбутнє. Поточний рік для нашої служби був дійсно важливим та особливим. Так, з 1 січня цього року Державна податкова служба України почала працювати як єдина юридична особа. Це велика реформа, яка вчасно та успішно реалізована. На сьогодні податкова служба – це єдина система. Найкращим свідченням успішності будь-якої реформи податкової є показники надходжень до бюджету. Адже наша служба – це одна з основних ланок у механізмі наповнення бюджетів. Від ефективності нашої роботи залежить економічний та соціальний розвиток, як Дніпропетровщини, так і держави в цілому».
    Акцентовано увагу на тому, що протягом січня – листопада поточного року платниками області до бюджетів усіх рівнів спрямовано понад 55 млрд грн податків і зборів. Це на 12 млрд перевищує відповідний показник минулого року (темп росту – майже 129 %).
    При цьому, до державного бюджету надійшло понад 26 млрд грн. Це майже на 6 млрд грн більше відповідного показника минулого року (темп росту – понад 129 %); до місцевих бюджетів – майже 29 млрд, що на 6 млрд грн більше надходжень аналогічного періоду минулого року (темп росту – майже 128 %).
    Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування надійшло майже 18 млрд грн, що на 3 млрд грн більше аналогічного періоду минулого року (темп росту – 119 %).
    «Позитивна тенденція надходжень – це результат нашої спільної успішної роботи з платниками податків», – зауважила очільниця ГУ ДПС.
    Чуб Ганна відзначила важливість партнерських взаємовідносин з платниками, ефективність співпраці як з бізнес-асоціаціями, так і з кожним підприємством та з кожним платником податків.
    За словами начальника ГУ ДПС, вже побудована певна комунікаційна платформа з аграрним бізнесом, АППУ, Спілкою Українських підприємців, Save ФОП.
    Так, протягом 11 місяців поточного року з бізнесом та громадськістю регіону проведено 458 зустрічей, що на 215 зустрічей (або 88,5 %) більше аналогічного періоду минулого року.
    «Ми вдячні усім сумлінним платникам, які навіть у такий непростий період забезпечили не тільки стабільність, а і зростання надходжень податків. Вчасна сплата податків це прояв патріотизму та соціальної відповідальності», – зауважила начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.
    Крім того, особлива увага приділена співпраці з територіальними громадами. У 2021 році проведено 285 спільних зустрічей.
    Значною подією, яка відбулася у грудні поточного року стало підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Дніпропетровською обласною державною адміністрацією та Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області.
    Команда податківців Дніпропетровщини постійно працює над створенням комфортних умов платникам шляхом надання інформаційних, консультативних та адміністративних послуг. Широкий спектр таких послуг платники отримують і у ЦОПах.
    Протягом січня – листопада поточного року у ЦОПах платники податків отримали майже 277 тисяч адміністративних послуг. Це на 20 тисяч більше відповідного періоду минулого року. При цьому, майже 80 тисяч таких послуг (29 %) платники податків отримали в електронному вигляді. По відношенню до минулого року їх кількість збільшилась на 34 тисячі (майже на 43 %).
    Продовжує роботу мобільний ЦОП. Ним здійснено 287 виїздів, з яких 135 – адресних до маломобільних груп населення.
    Під час виїздів:
    - надано 3 331 адміністративну послугу;
    - прийнято 2 443 декларації про майновий стан і доходи.
    Робота з молоддю – один з найважливіших напрямів діяльності ГУ ДПС.
    При цьому, це і постійна робота з молоддю, яку ми бачимо у майбутньому у наших рядах, і виховання майбутнього платника податків.
    Чуб Ганною також зроблено акцент на співпраці з ветеранами податкової служби та на роботі профспілки ГУ ДПС.
    Щодо корпоративної культури, то начальник ГУ ДПС приділила увагу активному життю колективу – це і проведення різних конкурсів, як серед працівників, так і серед молоді, і відкриття Музею історії податкової служби Дніпропетровщини, і проведення Спартакіади ДПС – 2021.
    Під час проведення наради відбулось також підведення підсумків конкурсу на найкращий новорічний Центр обслуговування платників «Створюємо новорічну казку у ЦОП» та урочисте нагородження переможців. Працівники ЦОПів ГУ ДПС творчо підійшли до прикрашення ЦОПів, проявили креативність, оригінальність, створили святковий настрій та комфортні умови для зручного отримання послуг платниками. Переможцями стали ЦОПи Соборної, Новомосковської та Жовтоводської ДПІ ГУ ДПС.
    Про результати діяльності у 2021 році за напрямками роботи проінформували присутніх заступники начальника ГУ ДПС Мазур Ольга та Леонов Валерій, а також начальник управління електронних сервісів ГУ ДПС Алла Свірська та в. о. начальника управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС Андрій Кріпак.
    До учасників наради з промовою звернулась директор АППУ Вікторія Захарова, яка відзначила важливість співпраці податківців Дніпропетровщини з платниками податків.
    Під час проведення заходу відбулась церемонія нагородження Похвальними листами найкращих працівників ГУ ДПС за відмінні успіхи в службовій діяльності та особисті досягнення у професійній сфері у 2021 році.
    Також, фахівці ГУ ДПС, які приймали активну участь у вирішенні питань захисту членів профспілки, отримали грамоти Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби.
    «Щиро дякую кожному з вас за сумлінну роботу, професіоналізм, працьовитість, наполегливість, прагнення до успіху. Попереду – нові завдання, цілі, плани на майбутнє. Вважаю, що у нашого колективу є достатній потенціал для виконання всіх завдань і досягнення високих результатів. Ми – потужна команда справжніх професіоналів, які працюють системно і задля головної мети – економічного зростання регіону та країни в цілому.
    Незабаром дивовижні свята.
    Вітаю усіх з прийдешніми Різдвяними святами та Новим роком.
    Нехай ці казкові зимові свята принесуть у наше життя яскраві зміни, які зроблять її багатшою та більш насиченою і цікавою.
    Бажаю впевненості, спокою та стабільності!
    Здоров’я Вам та Вашим близьким і рідним!
    Щастя, позитиву, добра, успіху та миру!», – підсумувала начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Ганна.
    Отже, у 2021 році закладено міцний фундамент для стабільного наповнення у подальшому бюджетів та державних цільових фондів, як основи економічного зростання та процвітання нашого регіону.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.