• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Укрзалізниця вдвічі продовжила попередній продаж квитків на 14 поїздів
    2022-05-12 14:15:03

    "Укрзалізниця" з 12 травня відкрила попередній продаж на 20 діб квитків на 14 поїздів Центральною та Західною Україною. Про це йдеться у повідомленні держкомпанії.

    Зокрема йдеться про маршрути №7/8 Київ – Чернівці; №29/30 Київ – Ужгород; №41/42 Дніпро – Львів; №43/44 Івано Франківськ – Київ; №91/92 Львів – Київ; №97/98 Ковель – Київ; №749/750 Київ – Івано-Франківськ; №779/780 Суми – Київ; №139/140 Київ – Кам’янець Подільський; №145/146 Львів – Ужгород; №769/770 Київ – Кам’янець-Подільський; №757/758 Київ – Могилів-Подільський; №789/790 Кропивницький – Київ та №791/792 Кременчук – Київ.

    Квитки можна придбати на сайті booking.uz.gov.ua і, як зазначають в УЗ, "трохи дешевше" - в чат-боті. Нагадаємо, що продаж через партнерські сервіси днями було зупинено "з міркувань безпеки".

    Зазначимо, що ще 28 березня "Укрзалізниця" оголосила, що квитки на майже всі зазначені поїзди можна буде купити за 10 днів до відправлення.

    Однак тоді через окупацію російськими військами Чернігівської та Сумської областей не було залізничного сполучення в напрямку Сум: його відновили лише через три тижні після відходу військ РФ з регіону - з 28 квітня.

    У довоєнний же час продаж квитків на потяги УЗ відкривала за 45 днів, а в 2019 році на ряд популярних поїздів було встановлено термін у 60 днів. З червня 2020 року його було збільшено до 90 днів для низки маршрутів з Києва – до Костянтинівки, окупованих нині Новоолексіївки, Херсона та Маріуполя, а також згаданих вище поїздів до Ужгорода та Івано-Франківська (№7/8 та №29/30).

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.