• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Киевляне готовы стоять в очередях ночи напролет в погоне за скидками
    2013-06-17 04:33:39

    Нічні розпродажі в Києві набирають обертів. Тепер у столиці за північ можна купити не тільки продукти і одяг під час "ночей знижок" у торгових центрах, але й меблі, музичні інструменти, техніку і навіть автомобільні шини.

    Нещодавно у торговому центрі на Троєщині пройшов перший в Україні нічний розпродаж меблів. Після півночі покупцям пообіцяли знижки до 70%. Покупниця Ірина Карпенко на цьому розпродажі придбала диван.

    "Я давно на нього дивилася, але мені здавалося, що дорого. Лінь було вночі йти, але заради такої речі зважилася. Знижка 50%! А ось моя подруга так нічого і не купила - їй хотілося спати, і вона ніяк не могла визначитися", - розповіла вона.

    А у музичному магазині на Бессарабці вночі торгували музичними інструментами.

    "Народу було багато, тому що на деякі товари знижки до 80%, а розбирали в основному гітари. На що саме будуть знижки, заздалегідь не говорили, зробили це несподівано. Люди просто проходили повз і бачили, що у нас - нічний розпродаж", - розповів продавець.

    В одному з київських магазинів техніки нічні розпродажі влаштували після пропозиції покупців.

    "Самі покупці запропонували ідею торгувати уночі зі знижками. Зараз влаштовуємо таке раз на місяць. Люди, в основному, беруть планшети, дзеркальні фотоапарати та плеєри", - розповіла директор з маркетингу магазину Олеся Дроненко.

    Як виявилося, ночами в Києві продають навіть автомобільні шини.

    "Одна зі столичних автомобільних фірм продавала 200 видів шин з хорошою знижкою з дев'ятої вечора до двох годин ночі. Я спеціально поїхав, там навіть черга була, але далеко не на весь товар ціни скинули", - повідомив таксист Микола.

    Однак експерти радять покупцям попередньо все ж порівнювати нічні "знижкові" ціни з денними. Адже може виявитися, що магазин вчиняє не дуже чесно, пропонуючи людям не такі вже й великі знижки.

     

    "Насправді, зараз сильно впали продажі, і, щоб хоч якось їх стимулювати, торгівці застосовують нові методи просування. Реклама і знижки вже не дуже працюють. А тут навіть створюється ажіотаж - за короткий термін можна придбати речі дешевше. Але покупцям варто було б все ж звіряти денні ціни з нічними, а то ж магазини і схитрувати можуть", - порадив аналітик компанії "МПП-консалтинг" Павло Мельник.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.