• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Жестокая расправа средь бела дня над киевлянами
    2013-09-23 23:12:00
    У Києві пройшов суд за фактом жорстокої різанини, яка сталася біля одного з житлових будинків у Деснянському районі, повідомляє ukrnews24.com
     
    Подружня пара вирішила пом`янути на вулиці прабабусю дружини. Крім горілки і закуски подружжя взяло з собою ніж для нарізки овочів. Коли почався дощ , вони почали збиратися додому . Близько свого під`їзду подружжя побачили нетверезого чоловіка, який став чекати, що вони відкриють домофон на вхідних дверей і впустять його у під`їзд. Однак чоловік відмовився пускати незнайомця в парадне і порадив подзвонити в потрібну йому квартиру. Незнайомець рада сприйняв у штики і став відверто посилати свого ворога.
     
    Крики з вулиці почули друзі незнайомця, які в цей час відзначали день народження в під`їзді цього ж будинку. Один з гостей вибіг на вулицю і, не розібравшись у ситуації, став бити впертого чоловіка. У той момент , коли жінка спробувала викликати міліцію , вона почула від молодих людей слова «Мочи їх!» і отримала удар ножем у стегно.
     
    У цей час незнайомець, якого не пускали в під`їзд, теж підбіг до чоловіка і став його душити. Чоловік не розгубився , дістав ніж для різання овочів і, захищаючись, завдав кілька ударів у бік своїх супротивників. В результаті незнайомець упав замертво. Його друг отримав два удари ножем , проте йому вистачило сил, щоб відібрати кухонний ніж і теж поранити главу сімейства.
     
    Дії подружньої пари , від ножа якого загинув один з учасників конфлікту, слідство визнало як самооборону. А ось їхній сусід, який бив їх і першим завдав удар ножем жінці, за рішенням Деснянського районного суду Києва отримав три роки в`язниці. Також його зобов`язали компенсувати витрати на лікування сімейної пари і виплатити їм 5 тисяч гривень за моральну шкоду.
     
    Источник e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.