• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Военных из киевской части № 3066 отправляют без экипировки в зону АТО
    2014-06-20 14:46:25

    Мобілізованих вояків київської частини №3066 при МВС збираються відправляти без належної амуніції та забезпечення у зону АТО і запропонували забезпечити себе власноруч.

    20 червня о 15-00 відбудеться прес-конференція за участі Олени Заглади (дружини військового з частини №3066) та волонтера Юлії Вочер. Місце проведення: інформаційно-аналітична агенція “Главком” (вул.. Шовковична 8/20)

    Після неї, з ініціативи родичів військових, о 16-00 відбудеться пікет головного управління МВС України (вул. Академіка Богомольця 10) з вимогою прояснити ситуацію з відправкою на схід військових без належного забезпечення (контакти: 0661766222).

    Лише нещодавно набула розголосу справа про відправку київського гарнізону в зону АТО без жодного забезпечення,  як подібна історія повторюються знову. А саме, у четвер, 19 червня, бійці київської частини №3066 повідомили рідним, що 21 червня,  вони вирушають на Луганщину в зону АТО для участі в бойових діях. Вояків попередили, що вони повинні самі себе забезпечити усім необхідним: бронежилетом, каскою тощо.

    Родичі військових приїхали до Києва, щоб вимагати від вищого керівництва МВС пояснити свої дії. Дружина одного з вояків, Олена, так прокоментувала ситуацію:

    “До сільської ради зателефонували, попросили чоловіка прийти до військкомату. Вручили повістку, відправили на мед. комісію. Чоловіка мобілізували 2 квітня. У чоловіка роздроблена п'ята, довго ходити він не може, бо набрякає дуже сильно нога. Лікарі обіцяли, що його з місця служби комісують але насправді мед. комісія буле лише формальною і він залишився служити. Ми також маємо дочку-інваліда, яка дуже часто і дорого хворіє. На це також ніхто не захотів зважати.

    Через день його привезли в Березань, там жили в наметах. Медичного забезпечення не було зовсім. За час, який чоловік там був, солдата-строковика вбило струмом в похідному душі. Чоловік казав, що коли блискавка, то дуга йде зовсім поряд з палатками, бо дроти мокрі на сирій землі лежать. З ним в місце служби приїхало навіть двоє людей з епілепсією, в них в день приїзду сталися напади епілепсії, ледве врятували. За 3 тижні навчань чоловік вистріляв всього 6 патронів на стрільбах і один  раз були тренування на звільнення будинків від злочинців. Потім їх перевели в Київ (Щорса 38). 17 червня ввечері комбат повідомив, що їх відправляють у зону АТО і вони мають менше тижня часу щоб екіпірувати себе самі.“

    Інші військові наголошують, що медкомісія проходила нашвидкуруч з порушеннями і до лав армії потрапили ті, хто за станом здоров’я або ж за сімейним станом не в змозі повноцінно нести службу.

    Рідні та громадськість просять забезпечити захисників Батьківщини усім необхідним (одягом, харчуванням, засобами захисту, зброєю, наметами тощо), аби вони гідно несли службу й виконували бойові завдання задля звільнення нашої держави від терористів. Адреса: Частина 3066 на Печерську, вул. Щорса, 38-а (при МВС)

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.