• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • ТРАГЕДІЯ MH17 – ЦЕ АКТ НАСИЛЬСТВА В КОНТЕКСТІ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ – ПОСОЛ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ В УКРАЇНІ
    2014-07-25 18:54:50

    Міністерство закордонних справ Великої Британії підкреслює роль Росії у катастрофі рейсу MH17 Малайзійських авіаліній і заявляє, що Велика Британія продовжить підвищувати ціну російської дестабілізації України. Ця заява була зроблена Послом Великої Британії в Україні Саймоном Смітом під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Він також відзначив, що збиття MH17 – це жахлива трагедія, і «друзі та родини всіх жертв, які втратили життя, і в яких вкрали майбутнє, сумують за ними».

    «Для уряду Великої Британії очевидно, що це – акт насильства в контексті постійної агресії Росії проти України», заявив посол Сміт, вкотре висловивши офіційну позицію британського уряду з приводу трагедії MH17 та кризи в Україні. «Ми не бачимо достатніх зусиль від Росії по деескалації ситуації в Східній Україні, і це означає, що ми готові зробити ще більше», додав він.

    Посол Великої Британії заявив, що попри всі зусилля української влади, уряд Британії надзвичайно занепокоєний тим, що доступ судово-медичних експертів та інших слідчих до місця [катастрофи MH17] надзвичайно обмежений проросійськими бойовиками. Підкресливши необхідність всебічного розслідування, Саймон Сміт заявив, що з’являється все більше свідчень того, що за катастрофу в східній Україні несуть відповідальність проросійські бойовики. «Свідчення продовжують прямо вказувати на те, що ця аварія була спричинена ракетами «земля-повітря», що були запущені з території, що контролюється сепаратистами», відзначив він на прес-конференції. Пересування загонів, наявність відповідних систем озброєння в регіонах, що контролюються терористами, фотографічні матеріали, перехоплення переговорів між бойовиками підтримують припущення про те, що проросійські бойовики є винуватцями трагедії.

    Посол Сміт заявив, що Російська Федерація не зробила ані найменших зусиль для деескалації ситуації в східній Україні. Саймон Сміт відзначив, що уряд Великої Британії «не бачить від Російської Федерації того, про що її просто попросили» – конкретних зусиль для деескалації ситуації та допомоги в стабілізації України.

    Саймон Сміт відкинув думку, що британський уряд не зробив достатньо, щоб зупинити російську агресію, навіть визнаючи, що затримки знижують ефективність відповіді Європи. Спростовуючи деякі повідомлення, Саймон Сміт заявив, що Велика Британія наразі не постачає озброєння в Росію. Британський уряд підтримує продовження посилення санкцій проти Росії, якщо вона продовжить дестабілізувати Україну. Він заявив, що ці санкції повинні застосовуватися поступово, а не всі одразу, щоб Росія змогла зрозуміти ціну своєї поведінки. Саймон Сміт прийшов до висновку, що у випадку відсутності змін у політиці Москви, європейська політика санкцій буде продовжуватися такими ж темпами, щоб збільшити ціну російської агресії.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.