• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • За три місяці 2017 року вилов у внутрішніх водоймах збільшився на 10%, – Держрибагентство
    2017-04-25 14:36:57

    За перші три місяці 2017 року, з січня по березень, вилов у внутрішніх водоймах України склав 3686 тонн, що на 10% більше ніж за аналогічний період 2016 р. Зокрема, спостерігається приріст промислового вилову риби на 41,8% і складає 2550 тонн.

    Вилов в Чорному морі збільшився на 7,8% і склав 276 тонн. В Азовському морі в першому кварталі 2017 року  зловили 5795  тонн риби, що на 30%  менше, ніж у 2017 році. Зменшення пов’язане із невисокою інтенсивністю промислового лову в лютому-березні у зв’язку із штормовою погодою. В лютому 2017 в Азовському морі вилов склав 1394 тонн, порівняно з показником 2016 року – 4740 тонн. Наразі промисел триває у нормальному режимі. Зменшення вилову в Азовському морі вплинуло на зниження показника загального вилову по Україні (внутрішні водойми та Азово-Чорноморський басейн) на 17,9%, вилов склав 9757 тонн.

    Нагадаємо, в 2016 році вилов в Україні є найбільшим за останні 2 роки – 81,1 тис. тонн, зростання склало 11,5 % у порівнянні з 2015 роком (72,7 тис тонн) і 23,8% у порівнянні з 2014 роком (61,8 тис тонн). В 2016 році приріст спостерігався як у Азово-Чорноморському басейні, так і у внутрішніх водоймах, проте основного зростання було досягнуто за рахунок вилову в Азово-Чорноморському басейні, що виріс майже на 17,9 % – до 40,3 тис тонн: Азовське море показало ріст на 18,4 %, Чорне море – на 14,2 %. Вилов у внутрішніх водоймах України збільшився на 5,8% і склав майже 40,8 тис. тонн.

    Держрибагентство відзначає, що з січня по березень в деяких областях України збільшився вилов у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року а саме в: Миколаївській – в 1,3 разів, Волинській – 2,4 рази, Львівській – в 1,8 рази, Черкаській – в 1,2 рази та Харківській - в 1,2 рази.

    Аналізуючи показники вилову по окремим видам риб, вони виросли  у таких прісноводних видів риби як: судак – 25,8%, сом – 162,6%, тараня – 68,4%, щука – 129,8%, карась – 59,1%, плоскирка – 202,5%, короп та сазан – 30,6%. Негативну динаміку вилову показали синець (зниження на 52,9%), чехоня (на 54,3%), білизна (88,2), окунь (33,8%). Серед морських видів риби збільшився вилов: оселедця – 70%, калкана – 78,1%, шпрот – 7,6% та креветки – 15,6%.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.