• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Скільки коштує зняти однокімнатну квартиру в Києві: ціни по районах
    2022-05-16 10:00:03

    Експерти порталу dom.ria.com порахували, скільки квартир пропонують ріелтори та власники в тій чи іншій ціновій категорії, а також з’ясували, які ціни за оренду житла популярні в різних районах столиці.

    Найчастіше здається вторинне житло площею від 35 до 50 квадратних метрів із мінімальним набором меблів та техніки в цегляних будинках. Чим вища ціна, тим більше зустрічається варіантів у сучасних житлових комплексах.

    Голосіївський район
    Найбільший вибір квартир у діапазоні від 10 до 11 тисяч грн. (163 квартири).
    Трохи менше варіантів за 12 000–12 900 грн (116 квартир) та за 9 000 — 9 900 грн (111 квартир). Як правило, це житло в сучасних ЖК, з дизайнерським ремонтом та меблями.

    При цьому від ціни залежить набір меблів: за 9 тисяч грн більше мінімальної та застарілої. У діапазоні від 8 до 9 тисяч гривень можна знайти 95 варіантів квартир.

    Дарницький район
    Цей район вважається найдешевшим у плані проживання. І справді — тут можна знайти 5 доволі пристойних варіантів житла до 5 тисяч грн у старих будинках.
    Справжній «бум» квартир — у ціновій категорії 10 000-10 900 грн, є 210 варіантів. Також багато варіантів у межах 8-9 тисяч грн (191 квартира).
    Тут не так багато житлових комплексів, як у Голосіївському районі. Але ремонти у квартирах сучасні, відповідає і побутова техніка.

    Деснянський район
    Очевидно, найбільш незатребуваний район з погляду ріелторів. Найбільший вибір квартир — у межах 6 та 7 тисяч грн (19 варіантів). Трохи менше — 15 варіантів — знайшли за 5 000 — 5 900 грн. Здебільшого це вторинне житло із централізованим опаленням неподалік метро. Є 8 квартир до 5 тис. грн.

    Дніпровський район
    За 9 000 — 9 900 тисяч грн вам надається вибір із 49 квартир, і це максимальна вибірка у ціновій категорії. В основному, це квартири з ЖК «Комфорт Таун» та «Паркові озера».

    Трохи менше — 40 квартир — у діапазоні від 8 до 9 тисяч грн. Ще менше (39 квартир) — за 10 000 — 10 900 грн. Також журналісти знайшли 5 квартир, оренда яких коштуватиме 5 тисяч грн на місяць.

    Оболонський район
    Як і в більшості інших столичних районів, тут найширший асортимент житла — у категорії 8 000 — 8 900 грн. За такі гроші можна обирати серед 94 квартир.

    Є й 59 варіантів дешевшого житла — за 7 000-7 900 грн. Квартири з ремонтом та не найдорожчими меблями. До 5 тисяч гривень є два варіанти житла.

    Печерський район
    Незважаючи на те, що в ціновій категорії від 8 до 9 тисяч гривень можна знайти 20 варіантів житла, за 16-17 тисяч гривень цей вибір вдвічі більший — 41 квартира. Зазначимо, що серед порівняно дорогого житла трапляються досить просторі квартири площею від 45 до 100 квадратних метрів. І не так багато варіантів у житлових комплексах, як у інших районах.

    За 15-16 тисяч грн є 29 пропозицій. В економ-сегменті (до 5 тисяч грн.) виявили три квартири.

    Подільський район
    Цінові пропозиції цього району збігаються з прогнозами експертів — найбільше квартир (26 варіантів) тут можна знайти за 8000-8990 грн. Це житло зі скромним ремонтом для здавання. Вдвічі менше (13 квартир) — у категорії від 12 до 13 тисяч грн. До 5 тисяч грн вдасться винайняти 4 квартири.

    Зазначимо, що до порогу в 8 тисяч гривень пропозицій значно менше, ніж від 8 до 13 тисяч гривень.

    Святошинський район
    Найбільша кількість квартир — у цінових сегментах від 6 до 7 тисяч гривень та від 10 до 11 тисяч гривень (по 37 варіантів). У першій категорії квартири у старих будинках без дорогих ремонтів, але з усім необхідним для життя. І що важливо — у цегляних будинках. Житло дорожче — більш просторе і з великою кількістю меблів та техніки.

    На одну більше — 38 пропозицій — можна знайти за 8 000 — 8 900 грн.
    Для тих, хто хоче знайти дешевші варіанти, є 9 квартир до 5 тисяч грн.

    Солом’янський район
    Асортимент квартир у межах 15-16 тисяч грн включає 34 варіанти, і це найбільший серед інших цінових категорій.

    Судячи з оголошень, якість житла відповідає ціні. Втім, 33 квартири за 9-10 тисяч грн нічим не гірші. Також на сайті є 6 квартир вартістю до 5 тисяч гривень на місяць.

    Шевченківський район
    Найбільше квартир — у діапазоні від 12 до 13 тисяч грн (69 пропозицій). Трохи менше можна знайти на 10 000 — 11 000 грн, тут бачимо 53 варіанти.

    Починаючи з 10 тисяч грн кількість житла, що здається в оренду, зростає. До 5 тисяч гривень пропонують 6 квартир.

    Інф. finance.ua

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.