• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Налоговая провела День открытого декларирования
    2014-04-11 11:28:10

    За ініціативи Міністерства доходів і зборів України 08 квітня в Центрі обслуговування платників ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві пройшла Всеукраїнська акція «День відкритого декларування».

               

    Зацікавленість у проведенні всеукраїнської акції виявили журналісти телеканалу «Тоніс». «Ми, як Держава вже давно декларуємо Європейській напрямок розвитку та хочемо потрапити в спільноту Європи, з її цінностями та мораллю, але при цьому забуваємо про обов’язки, які виникають, а вірніше діють в країнах Європейського союзу. Ні для кого не є таємницею, що той добробут, який ми бачимо в Європі створений завдяки не тільки наполегливій праці, а й жорсткій податковій політиці держави. Слід зауважити, що там також впроваджували загальну декларацію доходів в свій час поетапно. Чехія наприклад тільки з 2013 року почала впровадження даної реформи. У кожної країни реформа відбувалась не одразу, а поступово. В Україні порядок подання громадянами декларацій про сукупний річний дохід введений з 1993 року і вже став звичним для населення процесом подання декларацій про майновий стан та доходи», - такими словами розпочав свій виступ Святослав Назарук. Начальник інспекції розповів кореспондентам телеканалу про важливість та необхідність проведення кампанії декларування та відзначив про обов’язок кожного громадянина звітувати про свої доходи.

               

    «Хочу зауважити, що кількість поданих декларацій та задекларовані суми в цьому році збільшились приблизно на 10%. Станом на 1 квітня платниками задекларовано доходи в сумі 122,3 млн. грн. Це дуже позитивний результат», - зауважив начальник інспекції.

               

    Завітав цього дня до податкової інспекції і відомий народний артист України, хореограф Григорій Миколайович Чапкіс, котрий щороку сумлінно декларує свої доходи. Григорій Миколайович залюбки поспілкувався з начальником інспекції та журналістами телеканалу «Тоніс» і розповів, що підтримує цю акцію, яка проводиться з метою розвитку економіки нашої країни. На запитання телевізійників як Григорій Миколайович ставиться до кампанії декларування він відповів:«Я охоче відвідую податкову, аби задекларувати отримані доходи, адже маю чітку громадянську позицію і розумію, що від сумлінності кожного з нас залежить наше майбутнє. Крім того мені приємно спілкуватись з цими людьми. Хочу зауважити, що в податкових органах працюють чесні, привітні, кваліфіковані працівники».

               

    Під час акції кожен відвідувач податкової отримав календарики та буклет «Я декларую свої доходи тобі, Україно!». Присутні із задоволенням розглядали буклети з корисною інформацією, в яких доступно викладено порядок подання декларації про майновий стан та доходи, отримані в 2013році

               

    На закінчення Григорій Чапкіс побажав всім добробуту і процвітання та звертаючись до громадян, порадив добросовісно ставитись до свого конституційного обов’язку – щорічно подавати декларацію про майновий стан та доходи.

    ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.