• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Регулятор фондового ринку починає створювати умови для майбутньої приватизації та пенсійної реформи
    2015-02-03 13:52:49

    Президент України Петро Порошенко долучив фахівцям з приватного сектору для реформи Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та створення інфраструктури для майбутньої приватизації та пенсійної реформи. Однак ці процеси можливі тільки за умови вирішення дисбалансів, які існують в цій сфері зараз. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі заявили нові керівники регулятора Тимур Хромаєв та Дмитро Тарабакін. “Комісія наразі не виконує роль інструменту, який би забезпечував ріст та динаміку іноземних інвестицій. Ми маємо відновити довіру до українського фондового ринку та вивести Україну з рецесії,” – сказав пан Хромаєв.

    Нові члени комісії – люди, які прийшли з бізнесу. Так, голова комісії Тимур Хромаєв 14 років займався корпоративними фінансами та роботою на ринку капіталів. Боротьба з корупцією є однією з головних проблем, яку нова команда збирається вирішити. “Наші головні принципи – це ефективність, прозорість, передбачуваність та об’єктивність. Саме на цих засадах ми збираємось реформувати державний орган. Іноземні інвестори мають бути захищені від рейдерства та інших видів маніпуляцій”, – зазначив Тимур Хромаєв.

    Фінансисти також наголосили на важливості майбутньої пенсійної реформи для поліпшення бізнес-клімату в країні. “Ми маємо суттєво підвищити довіру людей до своїх інститутів, щоб вони самі хотіли інвестувати у свою країну. Це надасть ще один стимул для іноземців вкладати гроші в українські проекти,” – пояснив Дмитро Тарабакін.

    Незважаючи на об’єктивні перешкоди, фінансисти запевняють, що вони зможуть досягнути успіху. “Наприклад, сьогодні третій день торгів ф’ючерсів гривня/долар. Це свідчить, що навіть найамбітніші проекти в України можливі з правильною командою та розумінням кінцевої мети,” – завершив пан Тарабакін.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.