• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Огляд реформ в законодавстві 2015 обговорювалися на семінарі в Солом’янській ДПІ
    2015-02-17 15:08:45

    ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві 12.02.2015 року проведено безкоштовний семінар на тему «Огляд новацій в законодавстві 2015».
    Розпочала зустріч з платниками заступник начальника інспекції Адамчук Крістіна Сергіївна, яка звернула увагу присутніх на важливі зміни у податковому законодавстві з січня 2015 року.
    Начальник відділу комунікацій Тетяна Іванівна Деніскіна розповіла, що з 1 січня стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року та нагадала, що податкова декларація про майновий стан і доходи, подається до 1 травня поточного року до податкової інспекції за місцем реєстрації.
    На протязі семінару особливу увагу було приділено Закону України від 28 грудня 2014 року № 71-VІІІ "Про внесення змін до  Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи",  який набрав чинності з 1 січня 2015 року, а саме зміни по податку на прибуток у 2015 році та електронне адміністрування ПДВ.
    Фахівці інспекції розповіли про подання звітності, сплату авансових платежів по податку на прибуток. та нагадали, що податкову декларацію за звітний 2014 рік слід подавати протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року, а саме не пізніше 02 березня 2015 року. Також висвітлювалося питання щодо системи електронного адміністрування податку на додану вартість, яке запроваджується поетапно Для кожного платника податку Казначейством відкрито один електронний рахунок. Відкриття та обслуговування електронних рахунків Казначейством здійснюється на безоплатній основі
    Присутнім платникам також розповіли про особливості акцизного податку у 2015 році.
    Ще одним важливим актуальним питанням, яке розглядалося на семінарі було застосування податкового компромісу. Особлива увага приділялась неузгодженим податковим зобов’язанням.
    Наприкінці були надані відповіді на запитання учасників семінару та проведено екскурс по рубриках та банерах, які розміщені на офіційному порталі ГУ ДФС у м. Києві та які створені для успішного ведення бізнесу.
    ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.