• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • «Розвиваючи співпрацю з платниками та підтримуючи громадян ми намагаємось забезпечити поетапний перехід до світових цивілізованих стандартів адміністрування податків»,- тема зустрічі керівництва ДПІ та бізнесових кіл Солом’янського району м.Києва
    2015-03-05 08:39:27

    Днями в.о. начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві Надією Римарською було проведено засідання Ініціативної групи на тему «Захисту прав – так, корупції – ні!». На засідання були запрошені представники бізнесових кіл, а також знімальна група телеканалу «Тоніс».
    «Одним із ключових направлень програми реформ в Україні являється створення сприятливих умов для розвитку підприємництва. Пріоритети роботи державної фіскальної служби залишаються незмінними: удосконалення системи адміністрування податкової системи України, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум - на основну діяльність. Спілкуючись з бізнесом, ми керуємось логікою, яка полягає в тому, що необхідно будь-яким чином стимулювати та підтримувати платників податків. Разом ми повинні працювати так, щоб результати нашої роботи позитивно впливали на фінансовий стан району, міста і в кінцевому результаті – держави. Тому, я дякую вам за те, що виявили інтерес та стали учасниками Ініціативної групи, на якій разом зможемо обговорити важливі питання», - розповіла під час засідання Надія Іванівна.
    Крім того, важливим на сьогоднішній день було обговорення питання боротьби з корупцією в органах ДФС. З метою упередження негативних проявів при виконанні службових обов’язків керівники структурних підрозділів щомісячно на постійній основі проводять профілактично – виховну роботу на захист працівників від негативного впливу зовнішнього середовища, попереджаються працівники про їх відповідальність у разі вчинення ними корупційних діянь у сфері службової діяльності.
    Також на засіданні обговорювали основні зміни, які внесено до Податкового кодексу Законом України від 28.12.2014 року № 71-VIII.
    Для представників бізнесових кіл фахівцями інспекції розроблено анкету щодо оцінювання рівня діяльності ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві, всі присутні мали змогу заповнити її, також розповсюджувалась власна друкована продукція.
    В.о. начальника ДПІ Надія Римарська надала інтерв’ю журналісту телеканалу «Тоніс» стосовно принципів роботи інспекції.
    «Для того, щоб досягти спільної мети та побудувати сильну, заможну державу, спроможну впевнено виконувати свої функції, ми повинні працювати на партнерських засадах. Підтримуючи тісний зв'язок з платниками та громадянами ми намагаємось максимально спростити ведення господарської діяльності», - зазначила під час інтерв’ю керівник інспекції.
    Є три чинники вважає Надія Іванівна якими потрібно керуватися в роботі це: «Довіра громадянам та бізнесу, адже більшість працює чесно. Допомога тим, хто цього потребує та викриття тих, хто порушує законодавство. Прагнення бути корисними суспільству».
    Розповіла Надія Іванівна про особисту електронну скриньку, завдяки якій має змогу спілкуватися з громадянами і оперативно реагувати на їх звернення.
    Поспілкувавшись з керівником інспекції, журналісти завітали в Центр обслуговування платників, де поцікавились у заступника начальника управління реєстрації платників та електронних сервісів Ольги Макухи роботою Центру. З метою підвищення якості обслуговування клієнтів у ЦОП постійно функціонує система «Електронна черга», яка дозволяє поліпшити рівень обслуговування платників податків шляхом організації електронної черги відвідувачів та дозволяє зменшити час очікування. Платники податків мають можливість безкоштовно отримати близько 30 видів заяв та податкових декларацій, безкоштовно отримати послуги з ламінування та ксерокопіювання, постійно проводиться електронне анкетування за допомогою електронної книги. В залі очікування забезпечено трансляцію актуальної інформації на «швидкоплинному рядку» та TV-моніторах.
    Ми повинні працювати так, щоб результати нашої роботи позитивно впливали на фінансовий стан району, міста і, в кінцевому результаті, – держави, - саме такі напрямки роботи визначила для себе податкова Солом’янського району м. Києва. Намічені цілі ми будемо виконувати пліч- о-пліч з платниками.
    ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.