• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Зустріч керівництва фіскальної служби області, представників бізнесу та Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області з випускниками ВУЗів м.Дніпра
    2017-12-14 13:26:47

    Студенти - майбутні випускники, що обирають роботу у Державній фіскальній службі, отримують шанс працювати на державу, яка проходить відповідальний етап реформ, та долучитися до зміцнення економіки України. Про це йшла мова під час неформальної зустрічі Оксани Томчук, очільника ГУ ДФС в області, та представників Громадської ради при ДФС зі студентами вищих навчальних закладів м.Дніпра.
    Розпочинаючи зустріч, Оксана Томчук висловила: «Напевно фіскальна служба на сьогодні найбільш зацікавлена бачити в лавах наших співробітників випускників вищих учбових закладів, адже розпочати кар’єрний і професійний зріст з державної служби, це найкращий життєвий досвід».
    Оксана Томчук також розповіла, що після навчання сама розпочинала кар’єру на держслужбі, потім створила власний бізнес, стала адвокатом. А минулого року прийшла на відповідальну посаду в держструктурі.
    Її підтримав і голова Громадської ради при ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олександр Молчанов: «Для тих випускників, хто ще не визначився зі своїм майбутнім, не створили для себе «стартапів» - є унікальна можливість отримати старт до професійного злету саме на державній службі».
    Можливості для молоді відкриває у майбутньому не лише державна служба. І це, під час зустрічі, підкреслено представниками бізнес-середовища області. «Дефіцит робочої сили є, наприклад, і у банківській справі. Це традиційно, адже банківська справа завжди розвивається швидше, ніж будь які інші технології» - підкреслив у своєму виступі президент Асоціації «Дніпровський Банківський Союз» Володимир Косюга.
    Майбутнім фахівцям розповіли про історії успіху молодих спеціалістів, які зараз вже успішно працюють у ДФС в області. Так, податківець юридичного управління Головного управління області Дмитро Коваленко повідав студентам, що прийшов працювати у фіскальну службу відразу після навчання. І зараз вже очолює відповідальний напрям роботи.
    Очільник ГУ ДФС зазначила, що зараз саме Дніпровський регіон є одним з ключових наповнювачів бюджету. І в цьому є велика заслуга ділових кіл, які прагнуть працювати в рамках закону, та фіскальної служби, яка ефективно адмініструє процес збору податків, консультує та допомагає бізнесу. Зібрані ДФС податки - це кошти, завдяки яким держава може вправно функціонувати, забезпечувати обороноздатність та безпеку, розвиток інфраструктури, соціальний захист та багато інших напрямків, підкреслила Оксана Томчук.
    Зустріч випускників ВУЗів з податківцями та бізнесом не будувалася лише на настановах. Проведено бліц-опитування за заданими темами та під час бізнес-гри самостійно складено резюме максимально зрозуміле роботодавцю.
    Саме під час бізнес-гри найкраще проявили себе студентський розум, запал і навіть студентський гумор. Під час підведення підсумків гри керівник фіскальної служби області Оксана Томчук вручила нагороду за перше місце команді переможці гри та пам’ятні грамоти і підвела риску зустрічі: «Саме студенти, на мою думку, здатні зробити те, що поки що не змогли ми - змінити країну на краще».

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.