• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • ЛАУРЕАТ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ-2019» в номінації «Лідер будівельної галузі року»
    2020-03-17 15:47:37

    Номінація «Лідер будівельної галузі року».

    Компанія «ІНТЕРГАЛ-БУД»


    Комерційний директор – Анна ЛАЄВСЬКА

    Існуючі на даний час корпоративні нагороди: премія IBUILD «девелопер року» 2019; премія European Property Awards 2019 – Девелопер року; №1 у рейтингу забудовників «Мінфін» за кількістю введеного в експлуатацію житла за 2 півріччя 2018 року; перемога у бізнес-конкурсі "Бренд року" 2019.
    Найвагоміші події Вашої компанії в 2019 році: №1 у рейтингу забудовників «мінфін» за кількістю введеного в експлуатацію житла.
    Історія створення вашого ЖК? «Інтергал-Буд» – найнадійніша будівельна компанія, яка працює для людей вже 16 років. Пройшовши стрімкий шлях розвитку з 2003 року, ми досягли значних результатів в сфері будівництва житлової та комерційної нерухомості в Україні.
    Що дозволило вашому ЖК вийти в лідери на ринку новобудов? В чому його унікальність? Фішка «Інтергал-Буд» якраз - в різноманітності пропозицій. Кожен з наших житлових комплексів має свої унікальні переваги, і наші покупці мають можливість вибирати житло «під себе». Наприклад, на території ЖК «Сирецькі сад» ми висадимо власний фруктовий сад, а біля кожного будинку буде своя дитяча площадка. «Нивки-Парк» підійде активним людям з високим темпом життя. Комплекс розташований біля метро, відпочити ж від суєти можна в парку, розташованому поруч. Наша особлива історія - преміальний комплекс Intergal City. Обтічні форми, унікальні дизайнерські та архітектурні рішення - такого комплексу на ринку немає.
    Які передові технології застосовувалися при будівництві ЖК? Чи враховувався позитивний досвід інших країн? «Інтергал-Буд» як великий український забудовник, лідер ринку і неодноразовий переможець міжнародних премій є компанією, яка, беручи все краще, що роблять колеги на міжнародних ринках,   сама диктує тренди і задає напрямки в Україні з урахуванням потреб і смаку українців.
    Яку інфраструктуру пропонує ЖК для своїх мешканців? Всі житлові комплекси компанії «Інтергал-Буд» побудовані в логіці «місто в місті». Ми забезпечуємо наших мешканців повний спектром всього, що потрібно для повноцінного життя і відпочинку в середині комплексу. Дитячі садки, початкові школи, великі супермаркети і невеличкі магазини, фітнес центри и салони краси, аптеки, перукарні, поштомати, різноманітні дитячі і спортивні майданчики, ролердроми і скеледроми.   
    Чому покупець обирає вас? «Інтергал-Буд» - компанія з ім'ям і репутацією найнадійнішого забудовника на ринку. Компанія, яка завжди виконує свої зобов'язання перед покупцями і має 100% статистику добудування своїх об'єктів. Як результат, за 16 років роботи в будинках «Інтергал-Буд» вже понад 17 000 сімей. До речі, історії деяких з них можна подивитися тут: https://www.youtube.com/channel/UCf9rjyUqLlwyDiBgdEH5hVg
    Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети. Завжди бути на крок попереду і кращого за себе вчорашню.
    Бути сьогодні успішним – це… вірити в те, що ти робиш, бути чесною з самою собою.
    Завдяки чому ваш бренд отримав цю нагороду (назвіть три основних пункти)? Особливість «Інтергал-Буд» - швидке будівництво з якісних матеріалів. Важлива опція, яку «Інтергал-Буд» запропонував першим ще кілька років тому - квартири з готовим ремонтом. Вигідність цього варіанту вже перевірена і доведена нашими покупцями - більше 50% всіх квартир купуються «під ключ». В такому випадку, покупець економить близько 40%, без урахування часу і нервів, які неминучі при ремонті, і які не повернеш.
    Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Забезпечити всіх українців якісним і комфортним житлом.
    Чи є в планах компанії інші проекти в сфері житлового будівництва? «Інтергал-Буд» як лідер ринку постійно розвивається і ставить перед собою нові виклики. Наразі у наших планах зведення і розвиток одразу 4 нових проектів.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.