• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Столичним школам виділили понад 23 млн грн для «захисту» від COVID-19
    2020-10-26 16:30:54

    Закладам загальної середньої освіти міста Києва виділили 23,3 млн грн з міського бюджету для забезпечення засобами індивідуального захисту та антисептиками через COVID-19. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили у Київській міській державній адміністрації.

    “Інформуємо, що для забезпечення закладів освіти міста Києва засобами індивідуального захисту, мийними, дезінфікуючими, антисептичними засобами станом на 1 жовтня 2020 року з бюджету міста виділено 45,3 млн грн, у тому числі 23,3 млн грн на заклади загальної середньої освіти”, - йдеться у відповіді на запит.

    Також повідомляється, що заклади загальної середньої освіти належать до сфери управління районних адміністрацій міста Києва.

    Так, у Шевченківському районі на закупівлю засобів індивідуального захисту для закладів загальної середньої освіти витратили 736,2 тис. грн, а на закупівлю паперових рушників, деззасобів, бактерицидних ламп і термометрів - понад 1 млн грн.

    Вказано, що у Печерському районі закупили масок та антисептиків на понад 1,6 млн грн, з яких близько 259 тис. грн - на маски медичні, півмаски фільтрувальні, захисні щитки і костюми та понад 1,3 млн на дезінфікуючі засоби.

    При цьому зазначається, що у Подільському районі закупили медичних масок на понад 856 тис. грн і триває період розгляду пропозицій на відкриті торги з придбання антисептиків на понад 1,3 млн грн.

    Повідомляється також, що в Оболонському районі на закупівлю дезинфікуючих засобів передбачені кошти обсягом 3 млн грн, а навчальні заклади придбали та отримали деззасобів на понад 2,3 млн грн. При цьому, для придбання медичних масок за рахунок коштів місцевого бюджету передбачені кошти в сумі 745 тис. грн, витратили 25 тис. 600 грн.

    Вказано, що у Дніпровському районі Києва на закупівлю засобів індивідуального захисту витратили понад 3,3 млн грн, в тому числі понад 1,9 млн грн на антисептики для рук.

    Також зазначається, що у Солом’янському районі отримали засоби індивідуального захисту та деззасоби на близько 1,5 млн грн.

    Повідомляється, що у Голосіївському районі на закупівлю ЗІЗ закладам загальної середньої освіти затвердили кошти у розмірі понад 1,8 млн грн.

    Також вказано, що у Дарницькому районі для закладів загальної середньої освіти закуплені засоби індивідуального захисту на суму понад 712 тис. грн. з них масок на 272 тис. грн.

    Зазначається, що у Святошинському районі заклади загальної середньої освіти отримали ЗІЗ та деззасобів на близько 1,7 млн грн. З них на близько 1,3 млн грн - дезінфікуючих засобів.

    Нагадаємо, з 26 жовтня Київ перебуває у “помаранчевій” зоні карантину.

    Додамо, МОН направило рекомендації місцевим управлінням освіти щодо проведення канікул з 15 по 30 жовтня цього року.

    Для учнів 5-11 класів рекомендується використовувати захисні маски або респіратори під час навчання. Так, одному учню на перший семестр знадобиться щонайменше 154 одноразових маски, при використанні двох масок під час уроків.

    Учні 1-4 класів можуть перебувати на території школи без захисної маски.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.