• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Донеччина: результати роботи щодо запобігання та виявлення корупції за 10 місяців 2020 року
    2020-11-20 15:09:20

    Запобігання, попередження та профілактика службових правопорушень залишається найважливішим та пріоритетним напрямком діяльності всіх підрозділів ДПС у Донецькій області.
    За інформацією управління з питань запобігання та виявлення корупції впродовж 10 місяців поточного року ними проведено 142 профілактичні заходи: це і навчальні заходи (лекції), і виступи на телебаченні, і підготовлені публікації для розміщення на субсайті ДПС у Донецькій області та в мережі інтернет. Крім того, надано 527 методичних консультацій у допомогу працівникам податкової служби. За січень-жовтень 2020 року отримано 113 повідомлень від працівників відомства про потенційний конфлікт інтересів. За всіма фактами здійснюється контроль за вжиттям заходів по його усуненню.
    Працівниками цього управління постійно здійснюється контроль за поданням всіма податківцями не тільки щорічних декларацій держслужбовців, а й у випадках перед/після звільнення колишніми працівниками та про суттєві зміни у майновому стані. Протягом звітного періоду проведено 1327 таких перевірок, за результатами яких встановлено 1 факт неподання щорічної декларації та 2 факти несвоєчасного подання декларацій перед звільненням. За виявленими порушеннями надіслані повідомлення до Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК).
    Важливим напрямком роботи залишається проведення заходів з викриття причетності працівників до корупційних діянь. Так, протягом 2020 року підрозділом проведено 21 службову перевірку за фактами причетності працівників відомства до вчинення корупційних правопорушень, у тому числі 2 перевірки за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України за фактом вимагання неправомірної вимоги працівниками ГУ ДПС у Донецькій області. 
    З метою забезпечення належної організації роботи, спрямованої на запобігання та виявлення корупції в органах ДПС, наказом ДПС України від 08.10.2020 №555 запроваджено профілактичні заходи з індивідуальної (загальної) профілактики правопорушень у формі Офіційного попередження про недопущення протиправної поведінки (станом на 01.11.2020 вручено 2 таких попередження), спрямованих на усунення причин і умов, що сприяють учиненню правопорушень, пов’язаних зі здійсненням службової діяльності працівниками органів ДПС.

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.