• Main Page / Головна
  • Newsline / СТРІЧКА НОВИН
  • Archive / АРХІВ
  • Contacts / Контакти
  • RSS feed
  • This online newspaper has been in publication since September 9, 2005
  • Уряд схвалив проєкт Державного бюджету України на 2022 рік
    2021-09-17 14:47:24

    Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що 15 вересня 2021 року Уряд схвалив проєкт Закону про Державний бюджет України на 2022 рік та разом із відповідними матеріалами подав його на розгляд Верховній Раді України.
    Так, зокрема мінімальна заробітна плата у 2022 році планується:
    ● у місячному розмірі: з 1 січня – 6 500 грн, з 1 жовтня – 6700 грн (у 2021 році: з 1 січня – 6000 грн, з 1 грудня – 6500 грн);
    ● у погодинному розмірі: з 1 січня – 39,26 грн, з 1 жовтня – 40,46 грн (у 2021році: з 1 січня – 36,11 грн, з 1 грудня – 39,12 грн).
    Прожитковий мінімум на одну особу з розрахунку на місяць. У пояснювальній записці до Закону про Державний бюджет України на 2022 рік зазначено, що з метою забезпечення належного соціального захисту кожного громадянина України у 2022 році прожитковий мінімум підвищуватиметься темпами, що на 2 відсоткових пункти перевищують показник прогнозного індексу споживчих цін на наступний рік і зросте на 8,2 відсотка (грудень до грудня попереднього року).
    Зростання розмірів прожиткового мінімуму відбуватиметься з 1 липня та 1 грудня відповідного року:

    Основні демографічні та соціальні групи населення

     

    Прожитковий мінімум на одну особу з розрахунку на місяць, грн

    з 1 січня

    з 1 липня

    з 1 грудня

    Загальний показник

    2393 

    2508 

    2589 

    діти до 6 років

    2100 

    2201 

    2272 

    діти від 6 до 18 років

    2618 

    2744 

    2833 

    працездатні особи

    2481 

    2600 

    2684 

    особи, які втратили працездатність

    1934 

    2027 

    2093 

    Проєкт Державного бюджету України на 2022 рік вперше ґрунтується на Бюджетній декларації на 2022 – 2024 роки і за своєю пріоритетністю передбачає залучення ресурсів на:
    ► забезпечення якісного рівня медицини та освіти;
    ► створення інклюзивного освітнього середовища та безбар’єрного простору;
    ► підтримка ветеранів;
    ► посилення обороноздатності й безпеки держави;
    ► розвиток інфраструктури;
    ► цифровізація.
    Детальніше з інформацією щодо проєкту Закону про Державний бюджет України на 2022 рік можливо ознайомитись на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України за посиланням

    https://www.mof.gov.ua/uk/news/uriad_skhvaliv_proekt_derzhavnogo_biudzhetu_ukraini_na_2022_rik_ta_napraviv_do_verkhovnoi_radi_ukraini-3083?fbclid=IwAR1t07OhkKb7L2qICUnVfq-7y6Paey0SknW3W64zqGf4UYRrltU1VuDFAYI

    e-finance.com.ua

    Увага!!! При передруку матеріалів з E-FINANCE.COM.UA активне посилання (не закрите в теги noindex або nofollow, а саме відкрите!!!) на портал "Фінансові новини E-FINANCE.COM.UA" обов'язкове.

    WARNING! When reprinting materials from E-FINANCE.COM.UA, it is mandatory to include an active link (not closed in noindex or nofollow tags) to the portal "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" that remains open.

    WARNUNG!!! Beim Nachdruck von Materialien von E-FINANCE.COM.UA ist ein aktiver Link (nicht geschlossen in Noindex- oder Nofollow-Tags, sondern offen!!!) zum Portal „Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA“ obligatorisch.

    OSTRZEZENIE!!! Podczas przedrukowywania materialow z E-FINANCE.COM.UA, aktywny link (nie zamkniety w tagach noindex lub nofollow, ale raczej otwarty!!!) do portalu "Finansovi novony E-FINANCE.COM.UA" jest obowiazkowy.

    Внимание!!! При перепечатке материалов с E-FINANCE.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Финансовые новости E-FINANCE.COM.UA" обязательна.

    E-FINANCE.COM.UA
    E-mail: info@e-finance.com.ua

    © E-FINANCE.COM.UA. Усі права захищені. При використанні інформації в електронному вигляді активне посилання на e-finance.com.ua є обов'язковим. Думки авторів можуть збігатися з позицією редакції. За зміст реклами відповідальність несе рекламодавець. Права на інформацію належать e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Alle Rechte vorbehalten.
    Bei der Nutzung von Informationen in elektronischer Form ist ein aktiver Hyperlink zu e-finance.com.ua erforderlich. Die Meinungen der Autoren stimmen möglicherweise nicht mit der redaktionellen Haltung überein. Für den Inhalt der Anzeigen ist der Werbetreibende verantwortlich. Die Informationsrechte liegen bei e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. All rights reserved.
    When utilizing information in electronic format, an active hyperlink to e-finance.com.ua is required. The opinions of the authors may not align with the editorial stance. The advertiser is responsible for the content of advertisements. Information rights belong to e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Podczas korzystania z informacji w formacie elektronicznym wymagane jest aktywne hiperłącze do e-finance.com.ua. Opinie autorów mogą nie pokrywać się ze stanowiskiem redakcji. Za treść ogłoszeń odpowiada reklamodawca. Prawa informacyjne należą do e-finance.com.ua.

    © E-FINANCE.COM.UA. Все права защищены.
    При использовании информации в электронном формате активная гиперссылка на e-finance.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. Рекламодатель несет ответственность за содержание рекламных объявлений. Права на информацию принадлежат e-finance.com.ua.